Бесен Александър Димитров: Има хора, които пречат на развитието... За мен е чест да работя с момчетата


Бесен Александър Димитров: Има хора, които пречат на развитието... За мен е чест да работя с момчетата
Снимка: Velizar Eremiev - ChoCho / LAP.bg

3776 0

Селекционерът на младежкия национален отбор на България - Александър Димитров, благодари на своите възпитаници за загубения мач с 2:3 от Германия от квалификациите за младежкото Евро 2025. Специалистът заяви, че е изключително доволен от играта на футболистите си, застана плътно зад Пламен Андреев и посочи, че има хора, които пречат на развитието на младия ни тим.

Коментарът на Димитров

"Играчите дадоха максимума, което го изисквахме. Те самите го правиха. Направиха страхотен мач, благодаря им. Това е пътят, признателен съм, правят чудеса. За мен е чест да работя с момчетата", сподели Димитров.

"Андреев не е виновен за нищо, той е прекрасен вратар и човек. Всички сме зад него. Каква беше атаката срещу него? Кому беше нужна, на кого угаждахме? Нима тези, които го обвиняват не грешат?".

"Стратегията бе тренирана, те я изпълниха на над 100 процента. Приеха и се убедиха в това, бяха перфектни - благодаря им от душа и сърце. Играчите имат своята увереност и самочувствие. Има хора, които пречат този отбор да се развива. Има хора, които спъват нашия процес и много нерви и усилия хвърляме, за да се справяме с тези неща".

"Най-важното е сега да възстановим играчите физически и психологически. Това бе голямата битка, противопоставихме се срещу скъп и класен отбор. Показахме, че имаме огромен потенциал. Нека си направят футболните хора изводите - дали в нашето първенство има нужда от толкова чужденци, или нашите млади играчи могат да получават доверие. С липсата на това доверие към нашите играчи с което са привилегировани чужденците сме го докарали до тук. Играчите ни показаха, че можем да се надиграваме с най-добрите. Германия е отличен отбор", завърши специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Голмайсторът Станислав Шопов изрази съжаление по важен казус след загубата с 2:3 от Германия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички