Георги Костадинов пътувал близо денонощие от Русия до България, бърза за лагера на "лъвовете"


Георги Костадинов пътувал близо денонощие от Русия до България, бърза за лагера на "лъвовете"
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1124 0

Капитанът на българския национален отбор Георги Костадинов премина през куп перипетии за да се върне на родна страна и да се включи към лагера на "лъвовете". Футболистът осъществи едно от най-дългите пътувания от Русия към България през живота си, а причина за това са наложените забрани на първата страна, след началото на руската инвазия в Украйна. 

Липсата на полети от Москва бе причина за полузащитника да пътува 18 часа с прекачвания. Ситуацията беше ясна още от самото начало на пътуването, когато забавяне удължи пътя му от Тула до Москва с час и половина.

Последният полет за българина бе от Абу Даби до София и приключи благополучно, както и без закъснение. Сега Костадинов има на разположение една вечер, в която трябва да се възстанови от почти денонощие по полети и летища, защото трябва да се присъедини към лагера на националния отбор в Разград.

Селекционерът Ясен Петров ще събере избраниците си на 27 май (петък) в 12:00 часа. На 2 юни е домакинството срещу Република Северна Македония, което е начало на кампанията ни в група С4. В следващите 10 дни предстоят още два мача с Грузия на разменено гостуване, както и визита на Гибралтар.

А ето как се справи тимът на Костанов в руския елит!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички