Георги Костадинов посочи как е станал капитан и заяви: Мечтая да играя на голям форум


Георги Костадинов посочи как е станал капитан и заяви: Мечтая да играя на голям форум
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1430 0

Новият капитан на националния ни отбор по футбол Георги Костадинов присъства на пресконференцията със селекционера Ясен Петров преди първия мач от световните квалификации срещу Швейцария, който ще се състои в четвъртък, 25 март, от 19:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Костадинов посочи, че е успял да израсне като личност и футболист, което му е позволило и да е капитан на отбора. Той подчерта, че това е голяма отговорност, но и че никога не е бягал от нея.

"Осъзнавам отговорността на капитанската лента. Никога не съм бягал от отговорност, осъзнавам ролята си и се надявам да свърша работата си по най-добрия начин. Атмосферата е много позитивна. Младите се чувстват комфортно в тази среда. Има уважение и добър тон между футболистите и съм убеден, че това ще се пренесе на терена.

Мечтата ми е да играя на голям форум без значение дали съм капитан или не. Това е най-важното. Аз съм колективен играч. Беше тежко да отпаднем от Унгария. С идването на новия треньор атмосферата е прекрасна и това ще се види на терена. Явно съм успял да израсна като личност и футболист и затова съм капитан на клубния и националния си тим" - сподели Костадинов.

А селекционерът на Швейцария очаква от отбора си да смачка България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички