Ето какви са вариантите за транспортиране на Тошко Неделев до България


Ето какви са вариантите за транспортиране на Тошко Неделев до България
Снимка: Instagram

8003 0

Националният отбор по футбол се прибра на родна земя, но в намален състав. Причината, разбира се, е оставането на Тодор Неделев в болницата в Тбилиси, тъй като националът претърпя тежък инцидент и операция, заради която все още не може да се прибере в България. 

На летището в София заместник-изпълнителният директор на БФС Христо Запрянов разясни, че Неделев е контактен, но сериозно упоен, като е успял да се чуе с най-близките си. Запрянов допълни още, че във вторник приятелката на Неделев Анита ще лети към Тбилиси, за да бъде до него.

"Аз лично вчера го видях след обяд. Контактен е. Разбира се, доста сериозно упоен. Пред мене се чу по телефона с майка си, с приятелката си. Тя пътува утре за Тбилиси. Ние като федерация сме поели всичко – самолетен билет, настаняване", заяви Запрянов пред журналистите на летище "София".

"Трудно може да се дават прогнози в този момент, но в следващите няколко дни трябва да започне да става, да върви и до една седмица да се премести в хотел. И след това вече ще бъде в хотел. За транспортирането до София има няколко варианта – има медицински самолети, хеликоптер, в зависимост какво ще каже професорът, който го оперира. Така че чакаме мнението на професора, знаете какво е налягането в самолета при излитане и кацане", добави още той.

А какъв бе коментарът на директора на БФС за представянето на националния отбор по футбол, четете на линка!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички