Ето как решиха проблема с празните трибуни на България - Беларус


Ето как решиха проблема с празните трибуни на България - Беларус
Снимка: Guliver/Getty Images

3189 0

Около 2000 деца, трениращи във футболни школи в София и в близост до столицата, ще гледат безплатно неделната световна квалификация между България и Беларус на Националния стадион “Васил Левски”.

Инициативата е на Българския футболен съюз - предвид неголемия интерес към мача от централата решиха да направят жест към талантите, които тепърва ще се борят, за да достигнат до представителния тим на страната ни. Близо 2000 деца от школите с радост са приели предоставената им възможност и ще бъдат на стадиона.

Заедно с тях общо около 4000 души дотук са се сдобили с билети за световната квалификация. Пропуските за секторите “Б” и “Г” са по 10 лева, за “В” - 15, а за сектор “А” - 25 лева. Касите на стадиона работят в събота от 10 до 18 часа, а в деня на двубоя ще са отворени от 10 до началото на срещата в 19 часа.

Независимо от проблемите на националния ни отбор в последно време представителният ни тим си остава най-добрата витрина за наблюдаване на играчи от чуждестранни клубове. Десетина скаути от Европа са заявили присъствие на световната квалификация. Със сигурност присъстват съгледвачи на клубове от Германия, Холандия и Русия, посочва "24 часа".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички