Емил Костадинов отговори за новия наставник на националния отбор


Емил Костадинов отговори за новия наставник на националния отбор
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1068 0

Вицепрезидентът на БФС - Емил Костадинов, отговори на спекулациите покрай поста национален селекционер. Бившият нападател коментира твърденията, че Младен Кръстаич ще бъде новия наставник на националния отбор на България.

Г-н Костадинов, как ще коментирате новината, че сръбският специалист Младен Кръстаич е вариант за селекционер на националния отбор?

"Да, така е. Младен Кръстаич е вариант. Водят се преговори и когато всичко стане факт, феновете ще бъдат уведомени", разкри Костадинов.

Смятате ли, че чужденец може да стабилизира състава?

"Много български треньори се смениха в последните години и за мое съжаление винаги те излизаха виновни. Така че сме длъжни да пробваме и с варианта чужденец. Кръстаич е добър треньор на първо място и човек със силен характер, което е много важно".

Следите под лупа младежкия и юношеския национален отбор. Каква е вашата оценка за работата на селекционерите, които водят отделните състави – Александър Димитров, Йордан Петков, Ангел Стойков?

"Оценката ми за работата им е положителна. От юношеските и младежките отбори излязоха добри футболисти, които постигнаха добри резултати. Проблемът е, че някъде се къса нишката между младежките формации и „А“ националния отбор", завърши той.

Ето кой според Георги Иванов е фаворит за треньор на националния отбор

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Жените на Шави: Майка му го задържа 18 г. в Барса, съперничи за съпругата си на съотборник

Миналата вечер треньорът на Барселона Шави изуми футболния свят с убедителната победа над не кой да е, а над...

Реклама
Най-четени новини

виж всички