Двете големи звезди на Черна гора пропускат мача с България


Двете големи звезди на Черна гора пропускат мача с България
Снимка: Getty Images/Guliver

1648 0

Двете най-големи звезди на Черна гора се намират под голяма въпросителна за гостуването на България в квалификациите за Евро 2020. С голяма вероятност нападателят Стеван Йоветич и защитникът Стефан Савич ще пропусна мача в София, съобщават медии в Черна гора.

Двубоят от първия кръг на група А е в петък, 22 март, от 19,00 часа на Националния стадион "Васил Левски". Футболистът на Монако (Йоветич) не е възстановен след травма на коляното, а играчът на Атлетико (Мадрид) (Савич) има мускулно разтежение на бедрото.

"Ситуацията е такава, че Йоветич почти сигурно няма да бъде готов да играе срещу България и срещу Англия, а шансовете на Савич са минимални, може би за втория мач срещу Англия. Двамата ще се присъединят към отбора на лагера в Подгорица най-късно във вторник. Това е положението в момента. До петък има още няколко дни, чудеса стават, но това вече е въпрос към лекарите", коментира селекционерът на съперника Любиша Тумбакович. Вижте в този материал списъка с повикани за двата мача в националния отбор на България. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички