Донков: Няма как да сме доволни след толкова ранен гол


Донков: Няма как да сме доволни след толкова ранен гол
Снимка: БГНЕС

1284 0

Помощник-треньорът на българския национален отбор Георги Донков не бе доволен от развитието на срещата с Холандия, загубена с 3:1. 

"Холандия вкъщи играе много силно. На моменти имахме добри ситуации и показахме, че можем да създаваме такива. Имаше и моменти, в които изпуснахме мача от контрол и те реализираха положенията си", обясни Донков.

Той заяви, че ранните смени на Цветков и Зехиров са били с цел да се покаже на отбора, че ръководството не е доволно от играта."Няма как да сме доволни, след като допуснахме ранен гол. За това реагирахме със смени, с които да покажем, че играта не е тази, която искаме. Мисля, че се получи и заиграхме по-добре", добави помощник-треньорът.

"Искахме от самото начало да сме по-настойчиви, но знаехме, е момчетата изразходиха много сили в мача с Швеция. Всички се раздадоха до 90-та минута днес. Можеше и повече, но такава ни е кондицията. Ще видим кое е позитивното от тези два мача, но и ще минимизираме грешките. Ще работим отборът да изглежда по-добре от днес", завърши наставникът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички