Димитър Митов трогна с футболната мечта, която преследва


Димитър Митов трогна с футболната мечта, която преследва

3736 0

Българският вратар на английския Кеймбридж Димитър Митов впечатли с мечтата, която има на този етап от футболната си кариера. 25-годишният страж иска да облече фланелката на националния отбор на България.

"Най-голямата ми цел е да играя на високо ниво и да представлявам България! Това е една моя мечта от много малък! Нямам търпение да чуя химна, да видя всички български знамена. Това ще бъде със сигурност най-добрият момент в кариерата ми", заяви пред bTV Митов, който се прочу със силния си мач срещу Нюкасъл за ФА Къп. В него той направи десетина спасявания и помогна на тима си да елиминира отбора от Висшата лига.

"Надявам се с моите изяви от началото на сезона да съм заслужил тази повиквателна. И когато ръководството прецени, че съм готов да получа този шанс, ще го хвана с двете ръце", обеща вратарят, който е роден в Монтана, но прекарва детството си в Козлодуй. Той започва кариерата си в школата на Христо Стоичков в Етрополе, а по-късно получава шанс и в местния Чавдар. Вижте геройството на Митов срещу Нюкасъл.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички