Десподов: За нас няма лесен мач, срещу Черна гора ни чака голяма битка на терена


Десподов: За нас няма лесен мач, срещу Черна гора ни чака голяма битка на терена
Снимка: facebook.com/BulgarianNationalTeam

1317 0

Капитанът на България Кирил Десподов показа, че е съвсем наясно с това какво се иска от отбора, за да стартира успешно в квалификациите за Евро 2024.

"Отборът ни е млад. Най-важното е да сме спокойни, концентрирани, да спазваме тактическа дисциплина и максимално раздаване на терена. Трябва всички да сме на 100%", започна крилото на пресконференцията преди мача с Черна гора утре.

"Направихме много добри резултати в последните 4 мача. Натрупахме самочувствие. Сега трябва да внесем тези добри резултати и в квалификацията. Увереност ни даде и работата, която свършихме. Отборът ще бъде по-уверен. Най-важно е да спазваме нещата, които треньорите искат от нас и ще имаме голям успех", вярва Десподов.

Звездата на Лудогорец коментира и първия съперник на нашия тим по пътя към Евро 2024. Той изрази мнение, че тимът на Черна гора е много опитен и е неудобен съперник.

"Имат добри играчи, неудобен съперник. Мисля, че няма да е лесен мач със сигурност. За нас няма лесен мач. Утре ще бъде голяма битка на терена. Това може да е на 100% сигурно", завърши крилото. Днес говори и селекционерът на България Младен Кръстаич - ето какво каза.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички