Коронавирус извади още трима играчи от националния тим за мача с Ейре


Коронавирус извади още трима играчи от националния тим за мача с Ейре
Снимка: БГНЕС

1310 0

Трима футболисти отпаднаха от състава на националния отбор на България преди последния двубой за календарната година - гостуването на Република Ирландия от турнира Лига на нациите. След проведените по протокола на УЕФА PCR-тестове за наличие на коронавирус тази сутрин, положителни резултати дадоха вратарят Християн Василев, левият защитник Димитър Велковски и капитанът Васил Божиков.

И тримата моментално бяха освободени от медицинския щаб на националния отбор и стартираха лечението си според изискванията на здравните власти. Всички останали футболисти и членове на спортно-техническия щаб дадоха негативни резултати, а поради изискванията на европейската централа за времеви диапазони на официалните тестове за COVID-19, допълнителни футболисти няма да бъдат викани.

Отборът заминава за Дъблин с полет от аерогара "София" в 10 сутринта, а на 18 ноември ще се изправи срещу ирландците на "Авива Стейдиъм". А от какво се нуждае България в мача срещу Ейре според национала Доминик Янков вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички