Борислав Михайлов отказа да подаде оставка


Борислав Михайлов отказа да подаде оставка
Снимка: БГНЕС

4242 0

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов е заявил, че няма да подава оставка, съобщава БНР. Тя му беше поискана от премиера Бойко Борисов днес.

На базата в Бояна медийният директор на съюза Христо Запрянов разясни, че в петък от 14:00 часа има заседание на Изпълкома на БФС и след него, от 15:00 часа, Михайлов ще отговори на всички въпроси на медиите.

Оставката на Михайлов бе поискана от Борисов след тежката загуба на националния отбор от Англия в европейска квалификация. Това бе най-тежката домакинска загуба в цялата ни футболна история, а двубоят на два пъти бе прекъснат и заради расистки прояви по трибуните. Това бе и 12-и пореден мач без победа за възпитаниците на Красимир Балъков. 

Оставката на Михайлов бе поискана от Борисов след тежката загуба на националния отбор от Англия в европейска квалификация. Това бе най-тежката домакинска загуба в цялата ни футболна история, а двубоят на два пъти бе прекъснат и заради расистки прояви по трибуните. Това бе и 12-и пореден мач без победа за възпитаниците на Красимир Балъков. Как Борисов обоснова призива си за оставка към Михайлов вижте в този материал. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички