БФС сменя доставчика на екипите за националния отбор


БФС сменя доставчика на екипите за националния отбор
Снимка: Facebook / BulgarianNationalTeam

5676 0

Българският футболен съюз е решен да продължава с промените, като по този начин както да върне славата на националния ни тим, така и масово феновете по трибуните. От Централата са решили да променят и екипировката на "лъвовете", съобщиха от БТА.

"Трикольорите" се подвизават с екипи на испанската компания "Joma" от есента на 2014 година, но видимо това ще се промени при първа възможност. Според източник на Българската телеграфна агенция, от БФС са постигнали договорка с италианската компания "Macron", а представител ще пътува за централния офис на фирмата в Болоня, където на място ще съгласува новите екипи.

Подобна бе и ситуацията около ЦСКА, които от настоящата кампания са с въпросната компания, безспорно харесваща се на феновете. Преди това "червените" бяха от 2016 г. със световния концерн "Адидас".

Офертата на италианския производител за нов доставчик на екипировка е била най-добра и е предпочетена пред предложението на германска марка. "Macron" е официален доставчик на УЕФА на съдийска екипировка, както и на редица елитни футболни клубове.

Вижте какъв шанс дадоха на България за класиране на Евро 2024!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички