БФС реши къде да приеме Гибралтар измежду Стара Загора, Разград и София


БФС реши къде да приеме Гибралтар измежду Стара Загора, Разград и София
Снимка: Alexander Stoyanov / LAP.bg

8425 0

България ще завърши цикъла си от домакинства в Лигата на нациите в Разград. Последното ни такова е на 23 септември (петък), а визита ще имат националите на Гибралтар. Решението на БФС става ясно от сайта на УЕФА.

Срещата е насрочена за 21:45 часа българско време и ще се играе на стадион "Хюфеварма Арена". Клубното съоръжение на Лудогорец прие останалите ни домакинства от тазгодишното ни участие – срещу Северна Македония (1:1) и Грузия (2:5). Имаше вариант за последното домакинство да се използва стадионът на Берое или "лъвовете" да се върнат в София, но промяна вероятно няма да има.

Последният ни мач в група 4 на Лига С е на 26 септември (понеделник) срещу Северна Македония в Скопие. После предстои дълга пауза. Следващите официални двубои за трикольорите ще са през март 2023-та, когато започват квалификациите за Евро 2024.

Междувременно от Централата ни се опитват да уредят поне две контроли за ноември, но към момента няма нищо потвърдено. Те биха били и с новия селекционер, тъй като Георги Иванов - Гонзо, поел временно поста от Ясен Петров, се оттегля след двете ремита с Гибралтар и Грузия.

Вижте как се разви визитата ни на първия в групата - Грузия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички