БФС решава бъдещето на Георги Дерменджиев в националния отбор


БФС решава бъдещето на Георги Дерменджиев в националния отбор
Снимка: БГНЕС

1621 0

Тази вечер националният ни отбор по футбол посреща Финландия в двубой от Лигата на нациите. Мачът може да се окаже предпоследен за националния селекционер Георги Дерменджиев, чието уволнение все още стои на дневен ред в офисите на Българския футболен съюз.

Дерменджиев не успя да изпълни голямата цел пред отбора, а именно класиране за Евро 2021, след като неговият отбор загуби от Унгария в полуфиналния плейоф. Освен това тимът влезе в кошмарна серия без победа, която все пак бе приключена с успеха над Гибралтар в приятелска среща.

Припомняме, че договорът на Дерменджиев с БФС изтича в края на ноември. Днешният двубой с Финландия и срещата с Ейре на 18 ноември са последните мачове за националния отбор през календарната година. След тези срещи се очаква да бъде обявено и решението дали Дерменджиев ще бъде уволнен, или ще остане начело на тима.

На вчерашната пресконференция Георги Дерменджиев бе попитан кога националният ни отбор ще настигне Северна Македония, а отговорът му бе повече от любопитен (вижте в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички