Огромно неуважение към България: Туньо и Емо Костадинов започвали срещу Финландия


Огромно неуважение към България: Туньо и Емо Костадинов започвали срещу Финландия
Снимка: БГНЕС

1964 0

Спортното издание Sportskeeda обърна внимание на двубоя между България и Финландия, но показаха изключителна некомпетентност, слагайки Емил Костадинов и Трифон Иванов сред титулярите утре.

Изглежда, че по никакъв начин не следят актуалната ситуация, тъй като е написано, че няма проблеми с контузени играчи, а пък за многото заразени с коронавирус не е споменато нищо. Допълва се, че се очаква да види сред 11-те Георги Георгиев и Антон Недялков, които са с положителни тестове за Ковид-19. Там е и отказалият се преди време Ивелин Попов, който в момента се възстановява от тежка контузия. В състава попада и човек с име и фамилия Станимир Димитров.

"В момента България се нуждае отчаяно от победа и ще трябва да стигне до нея в този двубой. Домакините наистина разполагат с няколко талантливи играчи и ще разчитат на звездния нападател Божидар Краев, който да насочи отбора през нападателната линия този уикенд", пише оЩе Sportskeeda.  А кои са новите трима, извикани по спешност от Дерменджиев в националния отбор?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички