БФС обяви програмата на националния отбор на България за контролите с Катар и Хърватия


БФС обяви програмата на националния отбор на България за контролите с Катар и Хърватия
Снимка: Emona Tsoncheva / / LAP.bg

785 0

От БФС от обявиха програмата на националния отбор на България по футбол за предстоящите 2 контроли. Селекцията на Ясен Петров ще мери сили с Катар и Хърватия.

Ето какво разпространиха от футболната ни централа:

Мъжкият национален отбор на България ще стартира подготовката си за приятелските двубои срещу Катар и Хърватия на 20 март, неделя, в Национална футболна база „Бояна“. В същия ден от 17:30 ч. националният селекционер Ясен Петров ще даде пресконференция за представителите на медиите в Амфитеатралната зала на НФБ „Бояна“. Журналистите ще могат да отразят и първите 15 минути от тренировката на националите, която ще започне в 18:00 ч.

Съставът ни ще отпътува за Доха в понеделник, 21 март, в 16:00 ч., като треньорският щаб и футболистите няма да имат медийни изяви на летище „София“.

Официалната пресконференция на Ясен Петров преди двубоя с Катар ще се състои на 25 март от 16:30 ч. (15:30 ч. българско време) на „Едюкейшън Стейдиъм“ в Доха. Официалната тренировка на „лъвовете“ ще започне в 19:00 ч. (18:00 ч. българско време) на тренировъчната база на националния ни отбор в Доха и ще бъде открита за представителите на медиите през първите 15 минути.

Брифингът преди двубоя с Хърватия е насрочен за 28 март от 17:00 ч. (16:00 часа българско време) на „Едюкейшън Стейдиъм“, а тренировката на тима ни отново ще е от 19:00 ч. (18:00 ч. българско време) на тренировъчната база на националния ни отбор в Доха и ще бъде открита за представителите на медиите през първите 15 минути.

Националите се завръщат в София на 30 март в 14:00 часа на летище „София“.

А ето кой нападател на Валядолид е повикан в младежкия ни национален отбор. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Ла Лига

Момчето, което пази планетата, мисли няколко хода напред и благодари, че го отхвърлят

През лятото на 2020 година Барселона отдели от бюджета си 5 милиона евро и плати на Лас Палмас за привличането...

Реклама
Най-четени новини

виж всички