БФС обяви цените на билетите за завръщането на България на "Васил Левски"


БФС обяви цените на билетите за завръщането на България на "Васил Левски"
Снимка: Оф. сайт на БФС

781 0

БФС оповести, че билетите за домакинството на националния отбор на България по футбол срещу Литва от квалификациите за Европейското първенство в Германия през 2024-а вече са в продажба.

Цените на талоните варират между 8 и 12 лева, като има възможност за закупуване на билетите онлайн. "Лъвовете" ще се завърнат в София на "Васил Левски", като срещата ще се проведе на 14 октомври, а началният час е 19:00.

Само три дни по-късно възпитаниците на Младен Кръстаич ще се изправят в Тирана срещу Албания в приятелски мач, билетите за който също са в продажба.

Съобщението на БФС

"Българският футболен съюз стартира продажбата на билети за европейската квалификация на „А“ националния отбор срещу Литва (14 октомври, 19:00 ч., ст. „Васил Левски“, София), както и за приятелския мач срещу Албания (17 октомври, 18:00 ч. местно време, ст. „Арена Комбетаре“, Тирана).

От днес билетите за двубоя с Литва са налични в цялата партньорска мрежа на Eventim, както и онлайн тук. От 12 октомври, 10:00 ч., пропуски ще могат да бъдат закупувани и физически на билетната каса срещу сектор „А“ на националния стадион, а в деня на двубоя от 10:00 ч. – и на касата срещу метростанция „Васил Левски“.

Цените са, както следва

Сектор А – 12 лв.

Сектор Б – 8 лв.

Сектор В – 10 лв.

Сектор Г – 8 лв.

БФС и официалният партньор на федерацията Vivacom продължават и една от най-успешните си съвместни инициативи – „Семеен сектор“. Тя дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (Сектор А, Блок 8) на преференциални цени – възрастният купува билет на реалната му цена (12 лв.) и има право да заведе до 3 непълнолетни деца срещу допълнителен 1 лв. на пропуск. Напомняме, че родителят/настойникът е длъжен да попълни изискваната от закона декларация за придружител.

Българският футболен съюз вече приема заявки и за гостуването на националите ни в Тирана. Закупуването на билети за сектора, предвиден за запалянковци на България, е възможно единствено след предварителна заявка на имейл ticketing@bfunion.bg или на тел. +3599055349.

По изрично изискване на местните власти при заявка желаещите са длъжни да предоставят трите си имена, дата на раждане и номер на документ за самоличност.

Крайният срок за подаване на заявки е четвъртък, 12 октомври, до 17 ч.

Уведомяваме феновете, че на място билети за български запалянковци няма да се продават", пишат от Централата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Изрбраниците на Младен Кръстаич за сблъсъците срещу Литва и Албания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Лудогорец

"Тайни от бг елита": Ас на Лудогорец с 3-степенно "меню" за самоусъвършенстване

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички