БФС обяви билетите за сблъсъка Унгария - България, "маджарите" с изрично изискване


БФС обяви билетите за сблъсъка Унгария - България, "маджарите" с изрично изискване
Снимка: БГНЕС

2832 0

Българският футболен съюз официално обяви, че пуска в продажба билети за първата европейска квалификация по време на предстоящия цикъл между Унгария и България в Будапеща.

Двубоят е насрочен за 27 март от 20:45 часа местно време и ще се проведе на "Пушкаш Арена". Цената на хартийките е 26 лв. за гостуващите запалянковци, а повече подробности може да разберете от съобщението на родната Централа в следващите редове:

Официална информация на БФС

"Привържениците на националния отбор, желаещи да посетят гостуването на Унгария на 27 март от 20:45 ч. местно време на стадион „Пушкаш Арена“ в Будапеща, вече могат да направят своята предварителна заявка за закупуване на билет за мача. Заявката може да стане по един от следните два начина ⬇️

Изпращане на е-mail на ticketing@bfunion.bg

На телефон +359 2 9055349

‼️ По изрично изискване на унгарските власти, при заявка желаещите са длъжни да предоставят трите си имена, дата и място на раждане.

Билетите за мача са на цена от 26 лв и може да бъдат закупени по банков път след превод по сметка BG61STSA93000001682815 в ДСК с основание номер на заявката. Заплатените билети ще бъдат предоставени на притежателите им най-късно до 20 март. Билетите ще може да се получават в електронен вариант на посочен от лицето e-mail адрес или лично в административната сграда в НФБ „Бояна“ в работни дни между 9:30 и 17:00 ч.

Крайният срок за подаване на заявки е 25 март, събота, 17:00 ч.

 Привържениците на „лъвовете“ ще бъдат настанени в блокове 310-313 на сектор B на „Пушкаш Арена", написаха от БФС в социалните мрежи.

Вижте програмата за квалификациите на България за Евро 2024!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички