Балъков преди мача с Косово: Излизаме за трите точки, трябва да търсим головете


Балъков преди мача с Косово: Излизаме за трите точки, трябва да търсим головете
Снимка: БГНЕС

2771 0

Старши треньорът на националния отбор Красимир Балъков даде пресконференция преди утрешния двубой срещу Косово от квалификациите за Евро 2020. Специалистът заяви, че "лъвовете" излизат за победата, като подчерта, че неговите играчи трябва да търсят головете.

"Косово играе отворен футбол, пресират доста напред. Имат вратар, който играе много добре с крака, което не е добре за нас. Познавам доста добре треньорът им - много креативен и опитен специалист", започна Балъков.

"Нямат страх и не се притесняват да играят в противниковата половина. Имат качествени футболисти. За разлика от нас, те каквото и да направят е добре дошло. Очаква ни изключително тежък мач, но ние нямаме други шансове. Трябва да играем офанзивно и трябва да търсим гола. Във всичко трябва да бъдем по-добри от тях", добави още той.

"Имаме различни варианти за игра. Надяваме се да спечелим три точки. Логично е да търсим освежаване на отбора. След тренировката ще видим какво е положението, а твърдите решения ще дойдат утре", завърши Балъков.

Междувременно Димитър Пенев избухна с нова крилата реплика, заявявайки, че "малко сме се поизложили в Чехия" (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички