Венци Стефанов за Балъков: Ухае ми на клубни пристрастия и мениджърски интереси


Венци Стефанов за Балъков: Ухае ми на клубни пристрастия и мениджърски интереси

1991 0

Президентът на футболния Славия и членът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов коментира назначението на Красимир Балъков за национален селекционер, както и избраниците, които Бала обяви по-рано днес.

„Не ми се искаше да ги говоря тези неща, но се налага. Няма как. Честно казано, не очаквах, че уважаваният от мен и от цяла България Красимир Балъков ще започне по този начин работата си в БФС като селекционер на националния отбор. Ама само вижте списъка с играчите, които е извикал за предстоящите европейски квалификации с Чехия и с Косово!

От неговия отбор Етър е извикал доста играчи, които, моите уважения, ама едва ли са готови да играят за представителния тим на България. Христо Иванов на вратата? Ами да бяха извикали Георги Петков. Гледам и ветеранът Георги Илиев от Черно море е там.

Има трима-четирима, които имат договори с мениджър, родом от Бургас. Всичко това какво ви говори.

Не искам да си го помислям, но "ухае" на клубни пристрастия и мениджърски интереси!”, добави босът на Славия пред "Блиц".

БАЛЪКОВ: САМО ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ КОИ ЩЕ СА В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР

„Дано не съм прав. Дано да не бъда лош пророк. Но нищо добро няма да ни очаква, защото продължаваме да си тъпчем на едно и също място. Как ще се промени националният ни отбор? Как ще тръгне нагоре към върховете? Как ще участваме пак на голям форум”, каза още членът на Изпълкома на БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Легенда разсипа Уайлдър: Той просто не може да се боксира

Дионтей Уайлдър е роден с нокаутираща сила, която не може да се научи, но така и не разви техниката си и просто...

Реклама
Реклама