Венци Стефанов за Балъков: Ухае ми на клубни пристрастия и мениджърски интереси

Президентът на футболния Славия и членът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов коментира назначението на Красимир Балъков за национален селекционер, както и избраниците, които Бала обяви по-рано днес.

„Не ми се искаше да ги говоря тези неща, но се налага. Няма как. Честно казано, не очаквах, че уважаваният от мен и от цяла България Красимир Балъков ще започне по този начин работата си в БФС като селекционер на националния отбор. Ама само вижте списъка с играчите, които е извикал за предстоящите европейски квалификации с Чехия и с Косово!

Колко треньори се изредиха в националния отбор от последното ни участие на голям форум?

Красимир Балъков бе официално назначен за селекционер на националния отбор на България по футбол, замествайки досегашния наставник Петър Хубчев, ...

От неговия отбор Етър е извикал доста играчи, които, моите уважения, ама едва ли са готови да играят за представителния тим на България. Христо Иванов на вратата? Ами да бяха извикали Георги Петков. Гледам и ветеранът Георги Илиев от Черно море е там.

Има трима-четирима, които имат договори с мениджър, родом от Бургас. Всичко това какво ви говори.

Станислав Костов отрече за конфликт с Хубчев и отново коментира евентуален свой трансфер

Голмайсторът на Левски и на Първа лига - Станислав Костов, коментира възможността за трансфер през лятото, като за пореден път потвърди, че не же...

Не искам да си го помислям, но "ухае" на клубни пристрастия и мениджърски интереси!”, добави босът на Славия пред "Блиц".

БАЛЪКОВ: САМО ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ КОИ ЩЕ СА В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР

„Дано не съм прав. Дано да не бъда лош пророк. Но нищо добро няма да ни очаква, защото продължаваме да си тъпчем на едно и също място. Как ще се промени националният ни отбор? Как ще тръгне нагоре към върховете? Как ще участваме пак на голям форум”, каза още членът на Изпълкома на БФС.

Още по темата

Please select answer!