Бербатов: Надявам се да измъкнем нещичко от Англия и да се класираме за Евро 2020


Бербатов: Надявам се да измъкнем нещичко от Англия и да се класираме за Евро 2020
Снимка: НСА Прес

1399 0

Футболната звезда на България Димитър Бербатов заяви, че не трябва предварително да отписваме шансовете на националния ни отбор да се класира на Евро 2020. Той сподели, че се надява "лъвовете" да "измъкнат" нещо от мачовете с Англия. Както е известно, на Острова бяха най-хубавите моменти в кариерата на нападателя.

"Доста неща уж нямаше как да се случат във футбола, но станаха. Видяхте Ливърпул какво направи в реванша с Барселона. Тотнъм срещу Аякс - също. След двата гола пасив по едно време спрях да гледам мача, но се стигна до обрат. Не трябва да се отчайваме преди нещо да е започнало", заяви звездата, който изнесе открита лекция в НСА.

"Отборът на Англия е фаворит в нашата група, но тайничко се надявам, а и не само аз, да измъкнем нещо от тези мачове. Както и от останалите, разбира се. Надявам се, да се класираме", допълни Бербатов. Относно поредната треньорска смяна в А-отбора ни той заяви: "Много треньори се сменят, но не мога да коментирам това. Треньорът трябва да е най-вече психолог и трябва да успее да говори с всеки един от играчите". Вижте в този материал програмата за евроквалификациите на България. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички