Венци Стефанов в типичен стил оплю психоложките в националния отбор


Венци Стефанов в типичен стил оплю психоложките в националния отбор

3986 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов, популярен с пиперливия си език, е крайно недоволен от факта, че Лилия Стефанова и Кети Вандова са психолозите, които се занимават с футболистите на националния отбор по футбол. Босът на "белите" е категоричен, че двете са "абсолютен баласт", според "България днес", и нямат място в представителния ни тим. 

"На тези двете не им е мястото там! Имам чувството, че вземат силата на футболистите, вместо да им я дават. Ако играчите не ги желаят, намазват им ските и айде", каза още Стефанов, цитиран от българската медия. Очевидно бизнесменът има проблем с женското присъствие в националния отбор и на свой ред има предложение за психолог на "лъвовете". 

"Има си доказани и качествени специалисти като Христо Монов например, които могат да помогнат”, даде своята препоръка президентът на Славия. Интересното е, че Стефанов се присъединява към футболните половинки Николета Лозанова и Анета Терзийска, които също се изказаха злостно спрямо психоложките в националния отбор в последно време. 

Междувременно в националния отбор вече официално своята работа започна Георги Дерменджиев, който вече отправи първото си послание към играчите в отбора (какво беше то - вижте в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички