Венци Стефанов: Няма да плащам 20 000, за да не се бият феновете на Левски, да не съм Майка Тереза?

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе бесен от факта, че мачът между "белите" и Левски може да бъде преместен на националния стадион "Васил Левски". Най-старото столично дерби е част от програмата на 10-я кръг в efbet Лига и ще се изиграе в неделя от 20:00 часа. 

"Ние настояваме да си играем у дома. Стадионът ни отговаря на всички изисквания. Провеждат се международни мачове на младежкия национален отбор. Какво ме интересува мен, че агитките на Левски се биели. Да си се оправят. Аз какъв съм? Да не съм бавачка или охрана. Натискат мачът да се играе на "Васил Левски".

Левски няма да набляга на бройката, а на качеството по време на зимния трансферен прозорец

Ръководството на Левски планира да отпусне сериозна сума за нови играчи в тима, които да бъдат привлечени през зимния трансферен прозорец. Очаква...

Ние протестираме и не искаме. За какво правихме ремонт? Съоръжението ни е минало лиценз и на УЕФА. Има си правилник, отговаряме на него и мачът трябва да си е на стадион "Славия". Играхме с ЦСКА в "Овча купел", проблем имаше ли?! За да не се бият агитките на Левски, аз трябва да платя 20 000 лева наем за националния стадион. Да не съм Майка Тереза", коментира Стефанов пред "Тема спорт".

А каква сума Левски платиха за Найджъл Робърта това лято ще разберете от този материал на SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!