Турски клуб дава 50 000 лв. заплата на Пламен Илиев, вратарят е изкушен


Турски клуб дава 50 000 лв. заплата на Пламен Илиев, вратарят е изкушен
Снимка: Страницата на Левски във Фейсбук

3292 0

Националният вратар на България Пламен Илиев е пред трансфер в турски клуб. Елитния Коняспор изкушава футболиста на Астра Гюргево със съблазнителната заплата от 25 000 евро на месец, съобщава

Турският клуб вече е изпратил конкретна оферта в тумънския Астра за вратаря и тя е за 500 000 евро. Иначе според transfermarkt.de цената на българина е 850 000 евро.

Договорът на Илиев с настоящия му клуб изтича следващото лято и той вече отказа да го удължи. Кандидат за вратаря беше и грандът ФКСБ, но клубът на Джиджи Бекали иска да изчака и да вземе играча безплатно през лятото.

ПЛАМЕН ИЛИЕВ Е ПРЕД ТРАНСФЕР В РУМЪНСКИЯ ГРАНД СТЯУА

Според fanatik.ro националът е изкушен да отиде в Турция. В момента той се възстановява у нас след контузия, претърпяна в мача с Норвегия в Лига на нациите. Пламен Илиев е инкасирал само 6 гола в 8 мача в румънското първенство този сезон. Коняспор е на девето място в турската Суперлиг със 17 спечелени точки в 12 мача.

Илиев е бил пред трансфер в арабските страни за много пари. Какво се е случило и как е приел провала на прехода българският футболист - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички