Ясно е кой ще свири мача Англия - България


Ясно е кой ще свири мача Англия - България
Снимка: БГНЕС

3240 0

 

Съдийска бригада от Италия ще ръководи гостуването на българския национален отбор в Лондон на 7 септември (19:00 часа), съобщава сайтът на БФС.
Главен рефер на двубоя ще бъде Марко Гуида, а имената на неговите асистенти са Матео Пасери и Джорджо Перети. Четвърти арбитър е Микаел Фабри. Делегат на УЕФА е финландецът Петер Лундстрьом. 
Отборът на Красимир Балъков излиза срещу полуфиналиста от последното световно първенство от 19:00 часа на стадион "Уембли", а на следващата сутрин пътува към Дъблин, където на 10 септември ще се изправи в приятелски двубой срещу Република Ирландия.

Съдийска бригада от Италия ще ръководи сблъсъка Англия - България в Лондон тази събота. Главен рефер на двубоя ще бъде Марко Гуида, а имената на неговите асистенти са Матео Пасери и Джорджо Перети. Четвърти арбитър е Микаел Фабри. Делегат на УЕФА е финландецът Петер Лундстрьом. 

Момчетата на Красимир Балъков излизат за своя пети мач от квалификациите за Евро 2020, докато за Англия това ще бъде трети мач поради ангажиментите им в Лигата на нациите по-рано през годината. Българският национален отбор разполага с две точки в актива си след две равенства и две загуби.

След мача с Англия тимът на България заминава за Дъблин, където ще изиграе приятелска среща с Република Ирландия. Двата мача на "лъвовете" може да проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

 

Междувременно Христо Стоичков посочи какво иска да види от националите на "Уембли" (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички