Ники Михайлов: От доста време не съм виждал толкова положения пред вратата ни

Националният вратар Николай Михайлов беше видимо разочарован след поражението с 2:3 от Косово. Той смята, че съперникът е показал повече желание да победи и изтъкна по-добрата физическа форма на гостите. По негово мнение толкова положения пред вратата на България не е имало в скоро време.

"Няма смисъл да се оправдаваме. Трябва да го приемем като мъже. През второто полувреме те знаехa какво искат и бяха по-активни. Те стояха физически по-добре от нас. Нямам обяснение, но класата на футболистите, отборите, в които играят, това дава разликата. От доста време не съм виждал толкова положения пред вратата ни – даже срещу Чехия нямаше толкова. Щом Косово ни вкарват три гола в София, няма какво да ви кажа", заяви разочарованият Михайлов.

Страхил Попов: Какво обяснение да дадем? Голям шамар за нас

Крайният защитник на България Страхил Попов също бе недоволен от поражението с 2:3 от Косово в квалификациите за Евро 2020. Бранителят обяви, че ...

"Със сигурност на всеки българин не му е приятно. Едва ли има някой, на когото не му е тежко. Щом отвън се е видяло, че Косово са по-свежи, значи е така", лаконичен беше влезлият като резерва Георги Илиев.

Още по темата

Please select answer!