Лечков: Срамно е, дано не дълбаем дъното още надолу


Лечков: Срамно е, дано не дълбаем дъното още надолу
Снимка: БГНЕС

6193 0

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз - Йордан Лечков, изобщо не е оптимист относно евентуално класиране на националния ни отбор на Европейското първенство догодина. Той определи като "срамно" моментното ни състояние, но застана зад Красимир Балъков.

"За мен лично е срамно да се борим за четвърто-пето място в квалификационната група, но това е реалността към днешна дата, трезвата реалност. Футболистите се изграждат в клубовете. Според мен трябва търпение и да се даде време на настоящия старши треньор на националния отбор. Съвсем скоро ще представим пред медиите с концепцията, която наставникът е изготвил и е представил пред ръководството. Не е приятно, дано не дълбаем дъното още надолу", заяви Лечков.

"Треньорът и треньорското ръководство може да коментират тези две загуби. Англия е силен отбор, но радостното е, че във втората среща се даде шанс на играчи, на които може да се разчита в бъдеще. Това са момчетата, с това разполагаме. Ако посочите по-добри, ще ги извикаме. Балъков е говорил достатъчно. Сподели ми, че не е доволен от тези, които влязоха на почивката срещу Ирландия". А какво заяви Балъков след загубата от Ирландия снощи - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички