Ивелин Попов: Още е рано да се връщам в българското първенство

Капитанът на националния отбор Ивелин Попов посочи какви са целите му с новия му клубен тим – Ростов. Снощи футболистът подписа официално договор за 2,5 години и вече води подготовка с руския отбор.

"Благодаря, много съм щастлив, зареден съм с положителна енергия и зареден на вълна много работа. Много добре ме приеха, познавам се с някои от момчетата, бил съм с тях съотборник преди това. Снощи късно подписах договора си, направих една тренировка, днес ми предстои още една“, сподели Ивелин Попов пред Дарик радио.

Официално: Ивелин Попов има нов отбор

Капитанът на България Ивелин Попов има нов отбор. Нападателят се споразумя с руския Ростов, като подписа договор за две години и половина.  ...

"Хората от Ростов бяха много настойчиви, с голямо търпение ме изчакаха. Допада ми проектът, който имат тук. Отборът е в изгодна позиция в Русия, нов стадион, на всеки домакински мач ходят по около 25-30 хиляди души, всичко това ме накара да избера този отбор. Мисля, че решението ми е правилно. Вчера официално се запознахме с Валери Карпин.“

Относно възможността, която имаше да се звърне в родното първенство:"С моето семейство обсъждах варианта за българското първенство. Стигнахме до извод, че още е рано да се връщам, взех това решение и на този етап ще поиграя на малко по-различно ниво. Винаги съм бил максималист, с всеки отбор съм печелил трофей, само с Кубан загубихме финала през 2015. Надявам се да стигнем поне до финал за Купата на Русия, класиране в Лига Европа".

А с кой отбор предстои на родните национали да изиграят контрола - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!