Хубчев посочи основното нещо, на което отстъпихме пред Норвегия


Хубчев посочи основното нещо, на което отстъпихме пред Норвегия
Снимка: БГНЕС

1343 0

Националите ни по футбол се прибраха в България след снощното поражение от Норвегия с 1:0 в Лигата на нациите. Селекционерът на България Петър Хубчев пък посочи причините за загубата, която доведе и до сдаването на първото място в групата. 

Провокациите преди мача не са причина за загубата. Други са причините. Да не търсим причините другаде. Бяхме доста изморени и тежки, не отговорихме на физическата мощ на Норвегия, в нас са причините. За мен лично умората изигра решаваща роля. Някои от момчетата бяха на пердела. Норвегия е доста мощен отбор, трябва да го признаем", заяви Хубчев. 

"Знаехме за това и се опитахме да втълпим на футболистите, че трябва да отговорим с най-силната страна на противника. Ние да сме агресивната страна при единоборствата”, каза още селекционерът. 

Джошуа Кинг: Този път България нямаше феновете или съдията на своя страна

Той допълни, че според него няма да има спад в представянето заради тази загуба: "Вече две години съм тук. Нещата, които се чуват, ми дават повод да мисля, че няма да се случи това нещо. Трябва да има по-голямо напрежение. Познавам футболистите, техните характери, навици и възможности. Манталитет на победител се придобива с победи. Три успеха едва ли ще изградят манталитета. Шансовете ни за първото място са като преди мача - големи".

Капитанът на България Ивелин Попов също бе на подобно мнение след срещата. Ето какво сподели той след загубата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички