Хубчев обмисля смяна на вратарите


Хубчев обмисля смяна на вратарите

2365 0

Националният селекционер Петър Хубчев е крайно недоволен от представянето на някои играчи в мача с Франция. Опитният треньор разкритикува своите след поражението 1:4 в Париж в петък, а за днешния мач с Швеция гласи и промени, научи "7 дни спорт".

Очаква се една от смените сред титулярите да бъде на вратарския пост. Там Владо Стоянов получи доста критики в последно време и вероятно ще седне на пейката. Стражът на Лудогорец не се намеси по най-добрия начин при два от головете на Франция, затова Хубчев ще го смени с Митрев, който не е обременен.

Ново тежко изпитание пред България

Проблемът при вратаря на Шериф (Тираспол) е, че няма толкова много мачове от началото на сезона. В последните дни обаче Хубчев е провел разговори както с двамата вратари, така и с техния наставник Армен Амбарцумян, който работи активно с футболистите в последната седмица. Божидар Митрев се наложи в националния отбор при предишния селекционер Ивайло Петев. Той застъпи в критичен момент, когато Владо Стоянов и Николай Михайлов бяха контузени, и се справи блестящо. Сега се очаква 29-годишният софиянец да получи нов шанс за изява.

Иначе нашите пристигнаха вчера следобед в Стокхолм, където останаха изненадани от студеното време. Снощи тимът ни направи официалната си тренировка на стадион "Френдс Арена" в шведската столица, преди която Петър Хубчев даде и официалната си пресконференция. Както обикновено обаче, опитният треньор се въздържа от гръмки коментари, а каза, че очаква тимът ни просто да играе по-добре

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички