Хендерсън: Искахме феновете и отборът на България да страдат

Капитанът на Ливърпул и титуляр в английския национален отбор - Джордан Хендерсън, направи не особено хуманното признание, че целият тим на Англия е решил да играе, за да може да накара всички фенове, а и отборът на България...да страдат.

"Беше отвратително (расизмът). Не трябваше да се случва. Трябва да бъдат взети мерки. Оставихме футболното да говори. На полувремето всички се обединихме около мнението, че искаме да излезем на терена и да накараме феновете да страдат. Да накараме и целия отбор на България да страда на терена. Мисля, че успяхме да го направим" - заяви Хендерсън.

В Англия ореваха социалните мрежи, че УЕФА ще наказва и тях

Феновете на футбола в Англия са изумени и бесни след решението на УЕФА да накаже и английската Футболна асоциация за поведението на гостуващата а...

29-годишният дефанзивен полузащитник бе единственият играч на двата отбора, който получи официално предупреждение за целия мач, като това се случи в началото на двубоя. А как Хендерсън нападна и националния ни селекционер - Красимир Балъков, вижте в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!