Гошо Петков: Не съм виждал такъв колектив, вече искам да се спре с това, че бавя играта


Гошо Петков: Не съм виждал такъв колектив, вече искам да се спре с това, че бавя играта
Снимка: БГНЕС

3145 0

Националният вратар Георги Петков заяви след мача с Кипър, завършил 1:1 в Никозия, че това е най-сплотеният тим на "лъвовете" за последните 10 години. Стражът вече е най-възрастният футболист, играл за националния тим, както и най-възсрастният вратар в европейския международен футбол.

"Оставете тоя рекорд. Погледнете България как играе. Не може никой да каже една дума за това как играхме днес. Не влезнаха положенията, но какво да правим. Не съм виждал от 10-11 години такъв колектив и такова себе раздаване. Казвам го съвсем сериозно."

"Днес никой не може да каже лоша дума за точи мач. От един месец съм в този отбор. Не съм виждал такъв колектив и такова себераздаване. Казвам ви го напълно отговорно. Колективът е уникален. Не влязоха положенията, но няма какво да правим.

Искам в България да спре да се говори, че Георги Петков бави играта. Днес видяхме как отборът на Кипър бави играта много повече от мен. Да бъда повикан на 42 години ме прави щастлив. Нека минат тези два дена и да се възстановим. Бъдете сигурни, че ще играем така, както играхме днес. Задачата ни ще бъде да победим”, коментира Петков.

Какво каза националният селекционер Петър Хубчев след равенството - четете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички