Попов: Това бе един от най-добрите ни мачове в последните години


Попов: Това бе един от най-добрите ни мачове в последните години
Снимка: Официален сайт на БФС

2272 0

Капитанът на българския национален отбор Ивелин Попов сподели, че за него мачът с Кипър е бил сред най-добрите на нашия отбор през последните години. Попов подчерта още, че резултатите на отбора под ръководството на Петър Хубчев са забележителни спрямо предходните селекционери.

"Доста сме афектирани. От доста години това е един от най-добрите ни мачове - с толкова положения, с такова отношение от всеки един, който беше на терена, а и тези, които бяха на скамейката. Видя се, че този отбор наистина прави нещо", сподели Попов.

"Под ръководството на Хубчев националния отбор има най-много победи над именити съперници и най-голямо желание за игра, най-голям хъс, най-голямо себераздаване. Това дойде, откакто той пое националния отбор, но наистина трябва да се променят още някои детайли", заяви Попов.

Относно работата на Петър Хубчев и играта под негово ръководство Попов добави: "Хубчев ни казва всичко в очите, искрен е, честен е. Ние не се заблуждаваме, повечето от нас са опитни хора."

"От доста години се говори за подмладяване. Ще ви дам пример със Словения. Те се опитаха да налагат млади и сега са на дъното в таблицата. В националния отбор трябва да играят най-подготвените за дадения момент. Ако някой е на 15 години и е супер добър - винаги има място в националния отбор."

Относно предстоящия мач със Словения капитанът призова да бъдем оптимисти: "Всичко може да се случи. Ако Кипър се защитава срещу Норвегия, така както се защитава срещу нас, всичко е възможно. Историята помни доста интересни резултати."

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички