Дебютантът Карагарен мотивиран до краен предел: Ще дам всичко за България!

Нападателят на Локомотив (Пловдив) Бирсент Карагарен, който тази седмица може да дебютира с националната фланелка, заяви, че е силно мотивиран и готов да даде всичко от себе си в предстоящите два мача на националния ни отбор от квалификациите за Евро 2020.

"Много съм щастлив, че съм тук. Надявам се да получа шанс. Ще дам всичко от себе си за България. Вярвам, че мога да помогна. Бях на седмото небе, след като разбрах, че съм част от националния отбор", сподели Карагарен.

Божидар Краев: Имаме сили да вземем три, а защо не и четири точки

Един от избраниците на Красимир Балъков за предстоящите евроквалификации - Божидар Краев, сподели, че националният ни отбор е способен да вземе т...

"Радвам се, че съм тук. Мечта е да носиш националната фланелка. Играчите тук много ми помагат да се адаптирам. Искам да победим в тези мачове. Всички в отбора имат характер и качества. Трябва да се даде малко време и търпение", добави още той.

Междувременно капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев заяви, че България е на светлинни години от това, което трябва да бъде. Какво още каза Илиев - четете в този материал на SportLive.bg

 

Още по темата

Please select answer!