Божидар Краев: Имаме сили да вземем три, а защо не и четири точки


Божидар Краев: Имаме сили да вземем три, а защо не и четири точки

1049 0

Един от избраниците на Красимир Балъков за предстоящите евроквалификации - Божидар Краев, сподели, че националният ни отбор е способен да вземе три и дори четири точки от двата мача с Черна гора и Англия. Нападателят на португалския Жил Висенте смята, че позитивната нагласа е ключът към успеха.

“И двата мача са важни. Моментът е добър да вземем първа победа. Имаме сили да вземем три точки в един от двата мача, а защо не и четири. Трябва да подходим позитивно, да влезем с енергия и да дадем всичко от себе си", заяви Краев.

"Трудно е като не си сработен с другите играчи, но ние ще се опитаме да се сработим. Опитваме се критиките да не ни влияят. Атмосферата в отбора е позитивна, което е добре. Опитвам да разчитам коя критика е градивна и коя е хейтърство, нападка", добави още той, като не пожела да коментира престоя си в португалския футбол.

Междувременно капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев заяви, че България е на светлинни години от това, което трябва да бъде. Какво още каза Илиев - четете в този материал на SportLive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Парите и спортът


Смешните суми, които клубовете плащали на звездите в зората на футбола

Доходите на футболистите от найй-висока класа в наши дни възлизат на десетки милиони евро. За своята кариера...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама