Божидар Краев: Имаме сили да вземем три, а защо не и четири точки

Един от избраниците на Красимир Балъков за предстоящите евроквалификации - Божидар Краев, сподели, че националният ни отбор е способен да вземе три и дори четири точки от двата мача с Черна гора и Англия. Нападателят на португалския Жил Висенте смята, че позитивната нагласа е ключът към успеха.

“И двата мача са важни. Моментът е добър да вземем първа победа. Имаме сили да вземем три точки в един от двата мача, а защо не и четири. Трябва да подходим позитивно, да влезем с енергия и да дадем всичко от себе си", заяви Краев.

В подкрепа на bTV: Време е да бъде сложен край на абсурдите в БФС

На 21-и октомври тази година Борислав Михайлов ще навърти колосалните 14 години начело на българския футбол. За да стоиш толкова дълго на толкова...

"Трудно е като не си сработен с другите играчи, но ние ще се опитаме да се сработим. Опитваме се критиките да не ни влияят. Атмосферата в отбора е позитивна, което е добре. Опитвам да разчитам коя критика е градивна и коя е хейтърство, нападка", добави още той, като не пожела да коментира престоя си в португалския футбол.

Междувременно капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев заяви, че България е на светлинни години от това, което трябва да бъде. Какво още каза Илиев - четете в този материал на SportLive.bg

 

Още по темата

Please select answer!