Звезда на Лудогорец с индивидуални тренировки


Звезда на Лудогорец с индивидуални тренировки
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1543 0

Извънредна тренировка проведе снощи една от звездите на Лудогорец - Върджил Мисиджан, пише "24 часа". Холандското острие на шесткратните ни шампиони имаше резервиран полет от Амстердам до Букурещ вчера, след двудневен престой в родината си, за свиждане на новородения си син. Без Вура Лудогорец надви мъчително трудно Септември с 1:0 в мач от 23-ия кръг в първа лига. Гола от дузпа вкара Клаудиу Кешерю в даденото от рефера Волен Чинков продължение.

На две групи тренираха вчера играчите на Лудогорец. Титулярите от мача със Септември се възстановяваха, докато резервите и пропусналите заради наказание двубоя Сисиньо и Светослав Дяков се подготвяха под ръководството на асистентите на Димитър Димитров - Георги Чиликов и Петър Колев.

Херо ще проведе тази сутрин последно занимание преди гостуването на Берое във вторник на един от терените на спортната база в Разград. По обяд групата от 18 футболисти ще отпътува за Стара Загора, където няма да се провежда тренировка заради липсата на подходящ терен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички