Повече от спорна дузпа донесе победата на Лудогорец срещу Септември


Повече от спорна дузпа донесе победата на Лудогорец срещу Септември
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2338 0

Лудогорец се спаси в последната минута от резил срещу отбора на Септември в Разград. В добавеното време съдията отсъди спорна дузпа за разградчани, която бе реализирана от Клаудио Кешеру за победа с 1:0. 

Домакините упражняваха натиск през целия двубой, но така и не успяваха да намерят път към вратата на столичани. Свиерчок направи два доста сериозна пропуска, като единият бе на празна врата. В 31' Джорди Лукоки пък излезе сам срещу Галев, но не успя да го преодолее. 

Още в първата минута на втората част Марселиньо намери Лукоки, който върна към бразилеца, като последва негов шут от десетина метра, но в тялото на Елтон. След него и Кампаняро се отчете с пропуск. В 83' домакините направиха още един голям пропуск, Натанаел стреля, но Галев изби, а при добавката Кешеру не уцели от много близко разстояние. В добавеното време Иван Стоянов скочи за висока топка с Марселиньо и съдията прецени, че е нарушил правилата и отсъди дузпа, която предизвика много протести от страна на играчите на Николай Митов и правилно. Клаудио Кешеру реализира и донесе трите точки на разградчани.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички