Здравков защити Ренан, според него стражът не е обиждал българския футбол


Здравков защити Ренан, според него стражът не е обиждал българския футбол
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1512 0

Наставникът на Лудогорец Тони Здравков заяви, че вратарят Ренан не фигурира в неговите планове за контролите, които българският шампион ще изиграе по време на подготовката си в Турция. Преди няколко дни бразилският страж даде интервю в родината си, в което заяви, че българският футбол е грозноват и мисли за напускане. Здравков обаче се опита да го защити.

"Ренан има договор с Лудогорец и трябва да си го изпълни. Познавайки Ренан смятам, че изказването не е негово. Това са думи на други хора, които са изказани от негово име. До момента не е изказал подобно мнение и се съмнявам, че може да изкаже нещо подобно. Ренан няма да фигурира в моите планове. До мен не е стигнала информация за конкретни оферти за Ренан", каза Тони Здравков.

По-рано днес разградчани победиха унгарския Хинвед. "Оползотворихме много от положенията, които създадохме и вкарахме четири гола. Това е нещото, от което съм най-доволен от днешния двубой. В днешния двубой от ситуациите, които създадохме реализирахме четири гола, което е доволно на този етап от подготовката.“

"На този етап няма развитие със Серкан Юсеин. Чакаме развитие. Ако се случи, е добре дошъл. Ако не, ще бъде част от отбора от лятото“. Не бих коментирал конкретно. Имаме 23 полеви футболисти. От неделя Драгош ще се включи на 100% с отбора, така че ще вземе участие в следващите контроли. Смятам, че този състав, с който разполагаме е напълно достатъчен".

Какво заяви капитанът на тима Светослав Дяков за ситуацията в тима - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички