Ренан призна, че иска да напусне Лудогорец: Играта тук е грозна и феновете са малко


Ренан призна, че иска да напусне Лудогорец: Играта тук е грозна и феновете са малко
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

3605 0

Вратарят на Лудогорец Ренан говори за бъдещети си планове пред бразилското издание Globo Esporte. Стражът призна, че вече търси ново предизвикателство пред себе си, като не се изказа особено ласкаво за българското първенство и футбола ни.

"Нещото, което въобще не харесвам във футбола в Източна Европа, е техническото ниво. Това важи не само за България, но и за съседните страни. Играта тук е на ниско ниво, грозна е и включва много ритане.

Липсва ми Бразилия - човешката топлина, любовта на хората, феновете по трибуните. В последните години Лудогорец няколко пъти поред става шампион, но феновете ни са малко. Съвсем различно е, когато играеш пред пълен стадион и феновете не спират да пеят. Семейството ми също ми липсва и затова предпочитам да се върна отново в Бразилия. Има вариант да остана и в Европа, но най-важно при взимането на решението ще бъде кое е най-добре за семейството ми и за мен", заяви Ренан.

Като плюс отчита това, че има много бразилци в тима и помага за адаптацията му, както и затова как се чувства в Разград. "В момента търся мястото си другаде, защото договорът ми изтича в края на годината и няма индикации, че ще го подновя. През лятото ще мога да подпиша предварителен договор с друг отбор, но за момента няма нищо конкретно. Имаше интерес към мен, но поисканата за мен сума от страна на Лудогорец бе твърде висока и това отказваше другите клубове",  каза още стражът.

Само преди няколко дни разградчани представиха две нови попълнения - Пламен Илиев и Адриан Попа - ето какво споделиха те.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички