Капитанът на Лудогорец: Бяхме една идея по-добри от съперника

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков заяви, че отборът е имал шансове да стигне до победата срещу АЕК Ларнака, но не е имал достатъчно късмет. Разградчани завършиха 0:0 срещу кипърския клуб и напуснаха Лига Европа. 

"Имахме ситуации, които не успяхме да реализираме. Бяхме една идея по-добри от съперника. Дадохме всичко от себе си за победата днес. На моменти се получаваше, на моменти - не. В Лига Европа няма лесни мачове. Днес искахме да тръгнем добре, но и съперникът беше доста агресивен", заяви Дяков след двубоя.

Лудогорец е аут от Лига Европа след ново равенство с АЕК Ларнака

Лудогорец завърши 0:0 с АЕК Ларнака и българският шампион е аут от Лига Европа. В другия мач от група А Байер Леверкузен победи Цюрих с 1:0 и два...

"Затрудни ни в изнасянето. Всички съжаляваме, че не успяхме да победим. Очаквах Леверкузен да победи. Ние трябваше да свършим нашата работа. Имаме доста неща за подобряване. Трябва да се учим от грешките си и да не спираме да работим. Съперниците ни не са гръмки като имена, но са силни. Надяваме се да победим в следващите мачове, защото ще е важно за нашето самочувствие", коментира още капитанът. 

 

Още по темата

Please select answer!