Задава се трета съдийска тесла за Лудогорец


Задава се трета съдийска тесла за Лудогорец

6685 0

Трета съдийска тесла чака Лудогорец в Шампионската лига. Това гласи последната мълва, за ужас на разградчани, в навечерието на двубоя с Базел, трети от груповата фаза на турнира. УЕФА е подсигурила удобен рефер за швейцарците. Германецът с турски произход Дениз Айтекин ще реже главата на Лудогорец, ако се наложи. Точно както в предишните два мача с Ливърпул (1:2) и с Реал (Мадрид) (1:2). на "Анфийлд" спорна дузпа лиши "орлите" от сензационно равенство, а срещу испанския колос насред София бяха буквално ограбени. Сега се задава нова сеч в мача с Базел, говори се из коридорите на БФС.

Лудогорец ще се пробва да спечели първите си точки в лигата, но едва ли някой ще му позволи, съмняват се във футболните среди у нас. Според мълвата швейцарците са наплашени от Лудогорец, тъй като фаворитите в групата Реал и Ливърпул браха много ядове срещу смелата команда на Георги Дерменджиев. Базел държи на всяка цена да бие два пъти нашите, след като удари англичаните на свой терен, и така ще има голям шанс да прескочи групата. За да не се допусне гаф при гостуването в София, е ангажиран реферът Дениз Айтекин, който ще удари рамо на швейцарците при нужда, твърди "Всеки ден".

"Видяхте, че в Европа не ни броят за живи. И в предните два мача в Шампионска лига Лудогорец беше ощетен. В Разград си го казаха, че няма как да се мерят с лобито на големите. Въобще не очаквайте нещо друго освен нова секира", заяви човек от БФС, който е наясно със схемите в турнирите на УЕФА.

Още повече, че Базел в шампионът на Швейцария, където пък е централата на европейската футболна федерация. Служителите от Нион винаги са се грижели отборите от страната им да са добре обслужвани от реферите в международни мачове. Сега са подсигурили помощ и за двубоя с Лудогорец утре на Националния стадион "Васил Левски".

По някаква случайност пък самият отбор на Базел пристигна в София заедно с рефера Айтекин. Разбра се обаче, че съдията не е бил в самолета на гостуващия отбор, въпреки че е пътувал именно от Швейцария. Двата самолета - от Цюрих и Базел, кацнали на летището с разлика от 10 минути. Реферът Айтекин се засякъл с футболистите на Базел на терминала при лентите за багаж.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички