Димитър Рангелов: Лудогорец не трябва да се съобразява с Базел


Димитър Рангелов: Лудогорец не трябва да се съобразява с Базел

2087 0

Бившият национал Димитър Рангелов, който изкара два сезона в швейцарския Люцерн, сподели, че Базел е доста по-слаб, отколкото преди година.

"В последно време Лудогорец показва много сериозно израстване. Наистина те загубиха от Ливърпул и Реал Мадрид, но имат по-големи шансове да вземат трите точки срещу Базел. Затова обаче е нужно да демонстрират спокойствие, както досега и да играят своята си игра, като не се съобразяват със съперника. Силно се надявам да зарадват българските фенове. Няма от какво толкова да се плашат, тъй като Базел е доста колеблив в швейцарското първенство, а и като цяло е по-слаб отбор, отколкото преди година. Мисля, че Лудогорец са си научили урока и са анализирали грешките си. Със сигурност сега ще подходят различно", обясни Рангелов пред Ринг.

Той допълни, че в Швейцария уважават българския футбол.

"В страната още си спомнят каква сила бяхме през 90-те години и продължават да гледат с добро око към нас, макар в последните години доста да сме свалили нивото си", каза още 31-годишният футболист, който през лятото бе пред трансфер в Лудогорец. В крайна сметка обаче той предпочете да приеме по-добрата оферта от страна на турския Коняспор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички