За всичко има първи път - осъдиха Лудогорец!


За всичко има първи път - осъдиха Лудогорец!

13014 0

Лудогорец може да е пред "Левски", ЦСКА и други големи български клубове в много отношения, но не успя да се опази от това, което очерня "сини" и "червени" в световен мащаб. А именно осъждането от бивш играч по различни причини. "Орлите", които се водят за коректен клуб и нямат разправии с повечето напуснали ги играчи, са били осъдени от един такъв тези дни, научи Sportline.bg.

Става дума за полузащитника Франк Гела, който се оказа ненужен в тима и си тръгна през 2013 година. Котдивоарецът е осъдил разградчани във ФИФА за сума, която не иска да назове. Причината е, че от клуба са му попречили да се присъедини към желан от него клуб, въпреки че в договора му е имало клауза, позволяваща това.

Гела, който пристигна в Разград през 2012 година, е подписал договор за 3+1 години. Впоследствие е пожелал да премине във френски клуб, който е имал интерес към него. От Лудогорец, може би заради по-висока оферта, са пожелали да го продадат на белоруски или азербайджански клуб и са му попречили да отиде във Франция. Така или иначе той е отказал, а впоследствие договорът му бе прекратен.

Сега, след повече от 2 години дела, Франк Гела е успял да осъди клуба на Кирил Домусчиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички