Владо Стоянов: В тази група ще има много врътки


Владо Стоянов: В тази група ще има много врътки
Снимка: БГНЕС

4961 0

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов съжали за недоразумението при изравнителния гол на Базел в първия двубой от Шампионска лига, завършил 1:1. Той обаче сподели, че в групата често ще се получават изненадващи резултати и съвсем реално е да се очакват още изненади.

НЕЩАСТНА ГРЕШКА КОСТВА ПОБЕДА НА ЛУДОГОРЕЦ В ШЛ

"Жалко е, аз съжалявам за трите точки. Добър старт, малко хора очакваха да вземем точка. Но начина на играта ни и тази на Базел подсказваше, че можеше да вземем и три точки.

Разделихме си по едно полувреме. Преди почивката доста добре стояхме, докато през второто полувреме Базел ни натика в половината. Нормално е да се прояви и умора, не ни достигна късмет, той не беше с нас определено.

Излязох за центрирането, не ми подсказаха, че съм сам, и се оказа така, че не е трябвало да я атакувам. Късметът позволи на Базел техен играч да играе с топката веднага след това.

За нас е много важно да знаем, че можем да взимаме точки. При някои момчета напрежението е много по-голямо, защото си има притеснение, когато за първи път играеш в Шампионска лига. Надявам се и занапред да объркваме сметките на другите отбори.

Не си правим сметки, ние българите сме царе на сметките - там 2 точки, там 6 точки. Колкото и банално да звучи, да си играем мач за мач и защо пък да не сме втори - другият мач също завърши наравно. В тази група си мисля, че ще има много врътки", коментира Стоянов пред bTV.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички