Владо Стоянов: Ще продължим напред, ако...


Владо Стоянов: Ще продължим напред, ако...

1080 0

Стражът на Лудогорец Владислав Стоянов е на мнение, че късметът не е бил на страната на неговия тим при домакинската загуба от Милсами в първия мач от втори предварителен кръг на Шампионска лига. Разградчани отстъпиха с 0:1.

"Късметът днес не бе на наша страна. Не можахме да вкараме гол, въпреки многото ситуации, които имахме. Изпадали сме и в по-тежки ситуации, а освен това сме по-класният отбор. Ако покажем какво можем в Молдова, ще продлъжим напред", коментира Стоянов след поражението.

Той е оптимист за реванша, още повече че звездата Марселиньо се завръща в състава.

"Тези статични положения са си наша слабост. Естествено че е неприятно, но все пак има още един мач. Сега ще имаме време да поработим, освен това се връща и Марселиньо, така че ние си имаме своите шансове", допълни вратарят.

Той очаква тежък реванш в Молдова. "Милсами ще играе така, както и днес. Сигурен съм, че ще се приберат отзад и ще разчитат на контраатака. Това е техният стил. Теренът там обаче не е в добро състояние, а ние сме по-техничният отбор и повече ще търсим гола, затова ще бъде доста тежко", вярва Стоянов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички