Владо Стоянов хипнотизирал Роналдо при пропуска


Владо Стоянов хипнотизирал Роналдо при пропуска
Снимка: Иван Йочев

7212 0

Тайната на вратаря Владислав Стоянов при спасяването на дузпите е, че той хипнотизира изпълнителя. Това разкрива пред "България Днес" приятел на футболиста от Перник. Самият вратар никога не би издал пред всички как точно успява да принуди съперника да сбърка. Според приятеля му уменията на Владо да предугажда действията на противника са почти свръхествени. Не е изключено Владо да има и неподозирани заложби на екстрасенс.

В мача срещу Реал (Мадрид) Стоянов хвана дузпа на носителя на „Златната топка“ Кристиано Роналдо. Направи го така, все едно знаеше точно къде ще изпрати удара си звездата на кралския клуб.

"Късмет, усет, така спасих дузпата на Роналдо - каза след мача Стоянов. - Не съм изучавал как бие дузпи Роналдо. Гледах няколко негови изпълнения на видео преди двубоя. Имах късмет при първата, но не и при втората. Техният вратар Касияс ми каза след мача, че сме доста добър отбор. Пожела ми успех занапред."

Стоянов не крие, че понякога се поддава на забранени изкушения. Преди мача с Реал бяха разпространени снимки на вратаря с цигара в ръка. В миналото си Владо залита по хазарта, но навреме влиза в правия път. Сега този порок е зад гърба му.

Той има връзка с една от най-красивите футболни половинки - Венера.

"Всеки един играч мечтае да играе в по-добър отбор" - казва Стоянов след страхотната си игра срещу Реал. Очаква се силното му представяне в европейските турнири да му донесе оферти от силни отбори в чужбина.

"Докато съм в Лудогорец, ще давам всичко от себе си за отбора", зарича се вратарят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички