Визитата на "Левски" напълни "Лудогорец Арена"


Визитата на "Левски" напълни "Лудогорец Арена"

1892 1

На голям интерес се радва предстоящият сблъсък между Лудогорец и "Левски" в Разград. Феновете на домакините не се стреснаха от прогнозите за лошото време и изкупиха голяма част от пропуските за дербито, обявиха от клуба.

Места за двубоя, започващ в 15,30 часа на 8-ми март, има за крайните блокове на секторите, но очакванията са и те да свършат.

Интересът е голям и от страна на гостуващата агитка. Ръководството на Лудогорец отпусна 600 билета, но двойно повече фенове на "сините" искат да бъдат на стадиона.

От клуба домакин съобщават, че са взети всички мерки

за осигуряване на максимално добро състояние на тревното покритие, като ще има екипи в готовност да почистват терена при обилен снеговалеж.

"Лудогорец Арена" отваря врати в 14.00 часа, а от клуба призовават феновете да дойдат по-рано, за да се избегне струпването по входовете преди началото на мача.

Заедно с органите на реда от Лудогорец ще съблюдават за спазването на обществения ред около мача. Фенове в нетрезво състояние и употребили наркотични вещества няма да се допускат по трибуните. Те припомнят, че е забранено внасянето на пиротехнически средства и опасни предмети. Също така в секторите на домакините няма да се допускат фенове на "Левски" с фенартикули на клуба, с цел да се избегнат инциденти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички