Вижте докъде се докара "приятеля на Моуриньо" Бруно Рибейро


Вижте докъде се докара "приятеля на Моуриньо" Бруно Рибейро
Снимка: БГНЕС

3572 0

Бившият треньор на "Лудогорец" Бруно Рибейро отново трябва да си търси отбор. Португалецът остана без работа, след като подаде оставка след домакинската загуба на своя "Порт Вейл" от "Уолсол" с 0:1.

Рибейро бе първият треньор на "Вейл", който не е роден на Острова. Той бе назначен през юни тази година, като отборът му записа 7 победи, 6 равенства и 10 загуби в 23 мача в третото ниво на английския футбол - Лига 1.

"За съжаление, проектът, който започнахме заедно, не сработи и това личи и от резултата снощи. Приемам оставката на Бруно, която е доказателство за неговия професионализъм и му благодаря за всичко. Пожелаваме му успех в бъдеще", заяви собственикът на отбора Норман Смъртуейт.

"Храбреците" се намират на 17-то място във времeнното класиране и са на 6 точки от зоната на изпадащите.

Припомняме, че Рибейро не съумя да впечатли и родния "Лудогорец", като под неговото ръководство през 2015 година "орлите" отпаднаха от "Шампионска лига" още във втория предварителен кръг, след като загубиха от непретенциозния отбор на "Милсами"./bTV

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички