Така ли прави европейски клуб? Скандални практики в Лудогорец стигнаха до Острова


Така ли прави европейски клуб? Скандални практики в Лудогорец стигнаха до Острова
Снимка: БГНЕС

7168 0

Поредна доза разкрития за "операциите" в Разград бяха разкрити от времето, когато начело на Лудогорец беше португалецът Бруно Рибейро. Този път неговият помощник - Анди Смит, сподели впечатленията си от престоя в България.

Бившият футболист сподели няколко много тревожни информации, за които всички знаем, но почти никой не говори. Една от тях е свързана с нападение на къщата, в която са били отседнали с Рибейро.

ПРОВАЛЪТ РИБЕЙРО РАЗКРИ ОЩЕ СКАНДАЛНИ СЛУЧАИ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЯ СИ В ЛУДОГОРЕЦ

"Винаги ще помня престоя в България. Имаше един случай, при който с Бруно се прибрахме, за да гледаме мач по телевизията, и изведднъж - БАМ, прозорците почнаха да се тресат. Пред къщата имаше десетки хора, приличаха на мафиоти. Имаха пиротехника и димки и се опитваха да бутнат оградата на къщата. Беше пълна лудост, повярвайте ми - не се случват такива неща. Но ето че на нас ни се случи", спомня си Смит за престоя в Разград.

"България беше едно много трудно място, защото се случваха какви ли не неща. Когато отидохме там и започнахме работа, собствениците искаха да променим какви ли не неща. Например - искаха да сменим часа на тренировките, за да могат приятелките и съпругите на играчите да гледат.

СРАВНИХА ЗВЕЗДА НА ЛУДОГОРЕЦ НЕ С КОЙ ДА Е, А С ЛИОНЕЛ МЕСИ

Ние заложихме на нашите разбирания и не променихме нищо. Нямаше как да стане - нямаше как да допуснем подобно разсейване. Освен това клубът подписваше с играчи, които дори не сме чували. Веднъж, седнахме сутринта да пием кафе и при нас седня накакъв и ни попита как сме. След това се чудеше къде са съблекалните. Оказа се, че е нов играч, който сме взели, а ние нямахме никаква идея", споделя още Смит.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички